Vette plus voor boternotering

De boternotering van ZuivelNL komt deze week maar liefst 12 euro hoger uit dan vorige week en staat daarmee op 377 euro. Ook vollemelkpoeder kende een behoorlijke plus van 4 euro en noteert nu op precies 300 euro.

Vette+plus+voor+boternotering
© Pixabay

De notering voor mageremelkpoeder voor veevoerdoeleinden blijft stabiel op 233 euro. Een plus van 1 euro is er voor mageremelkpoeder voor consumptiedoeleinden. Die notering daat nu op 240 euro. Verder is er een klein plusje van 1 euro voor weipoeder, die daarmee op 92 euro uitkomt.

Alle prijzen zijn per 100 kilo, exclusief btw en af fabriek.Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  8° / 6°
  20 %
 • Woensdag
  6° / 5°
  20 %
 • Donderdag
  5° / 2°
  5 %
Meer weer