Boterprijs+gaat+verder+omhoog
Nieuws
© Nieuwe Oogst

Boterprijs gaat verder omhoog

De prijs voor verse boter stijgt nog even door. Dat blijkt uit de nieuwste zuivelnoteringen van ZuivelNL. De poederprijzen zijn stabiel.

De notering van verse boter komt deze week uit op 356 euro per 100 kilo. Dat is 6 euro meer dan vorige week. De poedernoteringen zijn wisselend. Vollemelkpoeder plust met 2 euro naar 289 euro, de andere poeders leveren allemaal iets in.

Mageremelkpoeder noteert 2 euro minder dan vorige week en komt uit op 238 euro. Mageremelkpoeder voor veevoer en weipoeder leveren een euro minder op dan vorige week en noteren respectievelijk 231 en 90 euro. Alle prijzen zijn af fabriek, exclusief btw en per 100 kilo.Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  22° / 12°
  10 %
 • Zondag
  24° / 13°
  50 %
 • Maandag
  20° / 15°
  70 %
Meer weer