Boternotering+stijgt+opnieuw
Nieuws
© Pixabay

Boternotering stijgt opnieuw

Bij de officiële Nederlandse zuivelnoteringen voor week 5 is er opnieuw een stijging voor de boternotering. Ook vollemelkpoeder kent een lichte plus, voor weipoeder is er een min.

Voor verse boter is er deze week een plus van 5 euro, waardoor de notering nu op 350 euro per 100 kilo komt. Vollemelkpoeder noteert 2 euro hoger op 287 euro. De notering voor mageremelkpoeder, zowel voor consumptiedoeleinden als voor veevoerdoeleinden, noteert stabiel.Zo blijft de notering voor consumptiedoeleinden steken op 240 euro en die voor veevoerdoeleinden op 231 euro. De notering voor weipoeder daalt 2 euro en staat deze week op 91 euro.

Weer

 • Maandag
  15° / 6°
  20 %
 • Dinsdag
  17° / 12°
  60 %
 • Woensdag
  18° / 15°
  60 %
Meer weer