RaniPlast introduceert duurzamere balenwikkelfolie

De Finse firma RaniPlast introduceert een balenwikkelfolie die 30 procent gerecyclede grondstof bevat en een duurzame verpakking heeft.

RaniPlast+introduceert+duurzamere+balenwikkelfolie
© Gebri

De RaniWrap EcoL is daarmee het antwoord op de vraag naar extra duurzame landbouwproducten met een gereduceerde ecologische voetafdruk. RaniPlast is een van de grootste producenten van landbouw- en wikkelfolie ter wereld.

De gereduceerde ecologische voetafdruk van RaniWrap EcoL is in vergelijking met de standaard RaniWrap met ongeveer 20 procent verminderd. Daarnaast is ook de verpakking ontwikkeld met het oog op duurzaamheid. RaniWrap EcoL wordt aangeboden op een Easy Pack-pallet: twintig rollen verpakt op een pallet zonder individuele dozen, waardoor minder karton nodig is.


Gelijkwaardige kwaliteit

De nieuwste wikkelfolie van RaniPlast is normaal bruikbaar op alle gangbare merken balenwikkelaars. Ook de gebruikseigenschappen en kwaliteit zijn gelijkwaardig aan de andere wikkelfolies van de producent. RaniWrap EcoL is geschikt voor ronde en vierkante balen en wordt geleverd met een breedte van 750 millimeter en 1.500 meter strekkende meters op de rol.

Gerbri in Enter is in Nederland exclusief dealer van Rani.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  11° / 7°
  20 %
 • Zaterdag
  11° / 7°
  5 %
 • Zondag
  8° / 4°
  20 %
Meer weer