McHale+perst+ronde+balen+tot+1%2C9+meter+variabel
Nieuws
© McHale

McHale perst ronde balen tot 1,9 meter variabel

McHale komt met een rondebalenpers die met zijn variabele kamer balen kan maken van 0,6 meter tot een diameter van 1,9 meter.

De perskamer is voorzien van drie riemen. De V8950-pers heeft een snijinrichting die maximaal vijftien messen bevat voor een theoretische snijlengte van 65 millimeter. De V8940-pers heeft geen snijinrichting.

Deze V8-serie is de opvolger van de V6-serie met variabele persen die balen maken met een diameter van 0,6 tot 1,68 meter. Er is keuze uit een gestuurde vijfbalks pick-up en een zesbalks ongestuurde pick-up. Bij eventuele verstoppingen is er een 'drop-floor' om de ruimte in de invoer te maken. De V8-serie is er nog niet als pers-wikkelcombinatie.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  12° / 0°
  20 %
 • Vrijdag
  11° / 1°
  10 %
 • Zaterdag
  13° / 1°
  10 %
Meer weer