Aeres Hogeschool Dronten groeit uit haar kas

Aeres Hogeschool in Dronten gaat uitbreiden. Woensdag werd symbolisch de eerste schop in de Flevolandse grond gezet voor de nieuwbouw op het terrein naast het bestaande pand. Op 8 maart begint de bouw die eind van het jaar klaar moet zijn.

De uitbreiding van Aeres Hogeschool is nodig om het stijgend aantal studenten en activiteiten een goede plek te kunnen geven. De capaciteit van het bestaande pand bedraagt zo'n 1.600 studenten, terwijl er in de afgelopen jaren een enorme groei naar 2.450 studenten heeft plaatsgevonden.

Momenteel worden er daarom ook al lessen gegeven in noodlokalen. Met de nieuwbouw wil Aeres niet alleen voldoende leslokalen realiseren. Door de bouw van een evenementenruimte moet ook het groeiend aantal activiteiten, presentaties en lezingen een plek krijgen in deze uitbreiding.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  14° / 6°
  10 %
 • Maandag
  10° / 6°
  10 %
 • Dinsdag
  9° / 6°
  50 %
Meer weer