Subsidie voor ondernemende Drentse boeren

Drentse boeren kunnen ook in 2021 subsidie krijgen voor het inhuren van een kennisleverancier. De ondersteuning vanuit de regeling 'Ik ben Drents ondernemer.nl 3.0' is maximaal 5.000 euro.

Subsidie+voor+ondernemende+Drentse+boeren
© Twan Wiermans

Door het inhuren van een kennisleverancier krijgen ondernemers net dat extra duwtje in de rug om te ontwikkelen in de groei van het bedrijf, in (duurzame) innovatie of bij het creëren van een nieuwe afzetmarkt. Ik ben Drents ondernemer is een initiatief van provincie Drenthe.

De subsidie is ook geschikt voor agrarisch ondernemers die advies kunnen gebruiken bij bijvoorbeeld energiezuinige toepassingen, ontwikkeling van duurzame systemen, stikstofemissie en hergebruik van nutriënten of een bedrijfsovername. De regeling, ook wel voucherregeling genoemd, is bestemd voor ondernemers uit het midden- en kleinbedrijf waarbij de onderneming is gevestigd in Drenthe.


Kennis of expertise

Het betreft een financiële ondersteuning van maximaal 1.000, 2.000 of 5.000 euro. De kennisleverancier moet aantoonbaar over de benodigde kennis of expertise beschikken. Kennisorganisaties zoals LTO Noord of DLV Advies kunnen die kennis leveren.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  29° / 15°
  10 %
 • Zaterdag
  30° / 17°
  20 %
 • Zondag
  22° / 18°
  50 %
Meer weer