Pluimveehouders betalen mee aan onderzoeks- en innovatieagenda

Alle ondernemers in de pluimveesector gaan meebetalen aan de Onderzoeks- en innovatieagenda Nederlandse pluimveesector 2021 -2027. In het voorstel van Avined, de brancheorganisatie van de pluimveesector, betalen ook niet-leden mee. Via een internetconsultatie kan er tot en met 18 januari 2021 op dit voorstel worden gereageerd.

Pluimveehouders+betalen+mee+aan+onderzoeks%2D+en+innovatieagenda
© Agrifirm

Het voorstel van Avined gaat niet alleen over het betalen voor de Onderzoeks- en innovatieagenda Nederlandse pluimveesector 2021-2027. Ook stelt de brancheorganisatie voor dat alle ondernemers zich laten registreren en hun gegevens delen. De organisatie heeft landbouwminister Carola Schouten gevraagd om deze maatregel voor de sector algemeen verbindend te verklaren.

Via de website voor internetconsultaties van de overheid is het mogelijk om te reageren op het voorstel Onderzoeks- en innovatieagenda Nederlandse pluimveesector 2021-2027. De officiële einddatum van het programma is 31 december 2027.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  21° / 13°
  20 %
 • Vrijdag
  21° / 13°
  70 %
 • Zaterdag
  20° / 9°
  5 %
Meer weer