Krone+probeert+maishakselaar+achter+trekker+uit
Nieuws
© Krone

Krone probeert maishakselaar achter trekker uit

De Duitse landbouwmachinefabrikant Krone werkt aan een maishakselaar voor gebruik in de hef van een zware trekker. De ontwikkeling ervan staat nog aan het begin.

De hakselaar komt van de Krone BiG X zelfrijder. De maaiborden met zes tot tien rijen, de pick-up en het directe snijsysteem zijn hieraan te koppelen. Net als bij de Krone BiG X worden maaiborden en voorperswalsen hydraulisch aangedreven.

Krone spreekt eigenlijk nog niet over een prototype, maar over een machine om aan de tonen dat het technisch gezien kan werken. Er wordt onder andere naar hakselkwaliteit en dieselverbruik gekeken. De maishakselaar is aan de achterhef van de trekker met achteruitrijinrichting vastgemaakt.

Bekijk meer over:

Weer

 • Maandag
  15° / 6°
  20 %
 • Dinsdag
  17° / 12°
  60 %
 • Woensdag
  18° / 15°
  60 %
Meer weer