Nieuwe+agroparts+Mobile%2Dapp+voor+Krone%2Dmachines
Nieuws
© Krone

Nieuwe agroparts Mobile-app voor Krone-machines

De Duitse machinefabriek Krone heeft een nieuwe agroparts Mobile-app voor Krone-machines ontwikkeld. Praktisch voor onderweg en ook offline te gebruiken.

Veel agrariërs, loonwerkers, maar ook servicemedewerkers kennen waarschijnlijk de volgende situatie: een machine is stilgevallen, het probleem is vastgesteld en ze willen zo snel mogelijk het juiste onderdeel opzoeken. En dan is er geen bereik om de digitale onderdelencatalogus via het internet te openen.

Een praktische oplossing daarvoor biedt de app agroparts Mobile. Met deze nieuwe app kan iedereen de gewenste agroparts onderdelencatalogussen voor zijn of haar machines geheel eenvoudig op de smartphone of tablet opslaan, waarna indien gewenst de volledige reserveonderdelenlijsten opgevraagd kunnen worden, ook offline.

Het voordeel: doordat de weergave speciaal op mobiele apparaten is toegespitst, kunnen de gezochte onderdelen snel worden gevonden en aansluitend direct in het virtuele winkelmandje worden geplaatst. Zodra er weer een internetverbinding is, wordt de e-mail met de bestelling of offerteaanvraag van bijvoorbeeld de servicemedewerker ter plaatse of van de klant zelf naar de desbetreffende dealer gemaild.


Individuele catalogus

Eveneens praktisch: met de nieuwe agroparts Mobile-app kan bijvoorbeeld iedere agrariër of loonwerker een individuele catalogus van zijn of haar complete machinepark aanmaken, waarna hij of zij indien nodig ook offline snel en ongecompliceerd daarop terug kan vallen. Daarmee heeft hij of zij altijd de volledige documentatie voor wat betreft reserveonderdelen te allen tijde ter beschikking, of het nu thuis, in de werkplaats of op het veld is.

Het gebruik van de nieuwe agroparts Mobile-app is mogelijk op de gangbare iOS- en Android-besturingssystemen. Meer informatie is te vinden op www.agroparts.com, zie daarvoor 'agroparts Mobile'.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  17° / 15°
  70 %
 • Donderdag
  12° / 10°
  60 %
 • Vrijdag
  11° / 7°
  70 %
Meer weer