Krone Swadro TC 1250 hark met middenafleg

Met de nieuwe Swadro TC 1250 biedt Krone een nieuw instapmodel met een werkbreedte van 9,80 tot 12,50 meter. Voor de bediening is alleen een DW-ventiel en een EW-ventiel nodig.

Krone+Swadro+TC+1250+hark+met+middenafleg
© Krone

De rotordiameter van de voorste rotoren bedragen 3,30 meter, achter gaat het om 2,96 meter. De voorste rotoren beschikken over elf tandarmen, de achterste rotoren over dertien tandarmen. De voorste roteren draaien sneller dan de achterste rotoren. Dit resulteert in gelijkmatige, strakke zwaden met een breedte van 1,40 tot 2,20 meter.

Bij de Swadro TC 1250 maakt Krone gebruik van bewezen technieken, zoals bijvoorbeeld de robuuste bouwwijze, de cardanisch opgehangen harkelementen en de gebogen Krone lift-tanden. Dankzij deze op grip staande tanden wordt het gewas opgetild tijdens het harken. Daardoor wordt gewasverontreiniging tot een minimum beperkt.


Onderhoudsvrij

Eveneens uit het Krone harken-bouwpakket komen de onderhoudsvrije aandrijving van de harkelementen en de eveneens onderhoudsvrije DuraMax curvebaant. Een andere standaard is de cardanische ophanging, die een optimale bodemaanpassing garandeert in de rijrichting als dwars op de rijrichting. Hiermee wordt een goede gewasopname gegarandeerd.

Optioneel biedt Krone voor de Swadro TC 1250 ook de mogelijkheid om de voorste elementen individueel te heffen. Deze oplossing is met name ideaal voor het exacte heffen en neerlaten op spits toelopende percelen.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  28° / 19°
  35 %
 • Dinsdag
  27° / 16°
  20 %
 • Woensdag
  26° / 18°
  70 %
Meer weer