Kraakman+en+AVR+bedienen+Zuid%2DHollandse+eilanden
Nieuws
© AVR

Kraakman en AVR bedienen Zuid-Hollandse eilanden

Landbouwmachineproducent AVR stelt zijn vernieuwde dealernetwerk op de Zuid-Hollandse eilanden voor. John Deere-dealer Kraakman gaat de Zuid-Hollandse eilanden voorzien van AVR-machines.

Na de recente overnames van de drie landbouwmechanisatiebedrijven van Vervaet en de twee vestigingen van de Stehouwer-bedrijven in Nieuwe-Tonge en Maasdam is in overleg met Kraakman de keuze gemaakt om ook op de Stehouwer-vestigingen in Maasdam en Nieuwe-Tonge het AVR-productenpakket aan te bieden.

Dankzij deze schaalvergroting kunnen alle aardappeltelers uit de Hoekschewaard, Voorne-Putten en Goeree-Overflakkee en het Eiland van Dordrecht snel terecht bij een gespecialiseerde dealer in hun buurt. AVR zet daarom sterk in op partnerships met technisch goedgeschoolde partners om zo een groot mogelijk netwerk van getrainde AVR-verdelers te kunnen aanbieden.


Aardappelteelt

AVR is producent van een volledig gamma machines voor de aardappelteelt. AVR is een Belgisch familiebedrijf waarvan het hoofdkantoor in Roeselare is gevestigd. De inschuurmachines worden gemaakt in het Groningse Veendam en de overige machines in Roeselare. Vorig jaar had het bedrijf een omzet van 61 miljoen euro.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  21° / 10°
  30 %
 • Zaterdag
  21° / 12°
  20 %
 • Zondag
  20° / 11°
  20 %
Meer weer