Dierenactivisten afgevoerd bij bezetting ZLTO-kantoor

De politie heeft de actievoerders van Animal Rebellion zojuist een voor een gearresteerd en de bezetting van het ZLTO-kantoor in Den Bosch beëindigd. Sommige actievoerders waren aan elkaar vastgeketend.

Nadat ZLTO-directeur Kathleen Goense de actievoerders te woord had gestaan, gaf de politie de activisten te verstaan om het kantoor vrijwillig te verlaten. Zo niet, dan werd er geweld gebruikt, zo kregen de actievoerders te horen.

Toen hier geen gehoor aan werd gegeven, kwam de politie in actie. Een voor een werden de dierenactivisten opgepakt en in gereedstaande arrestantenbusjes afgevoerd. Dit ging niet zonder slag of stoot omdat sommige actievoerders aan elkaar vastgeketend zaten.


Om 12.40 uur waren alle activisten opgepakt. Alleen voor de ingang van het ZLTO-kantoor staan nog leden van Animal Rebellion te protesteren met spandoeken en gezang.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zaterdag
  16° / 10°
  25 %
 • Zondag
  17° / 5°
  10 %
 • Maandag
  16° / 7°
  5 %
Meer weer