Vrienden+van+de+POV+houdt+oud%2Dvarkenshouder+betrokken
Nieuws
© Twan Wiermans

Vrienden van de POV houdt oud-varkenshouder betrokken

Producenten Organisatie Varkenshouderij heeft stichting Vrienden van de POV opgericht. Die is speciaal bedoeld voor oud-varkenshouders, erfbetreders en sympathisanten van de varkenshouderij.

Aanleiding om de stichting op te richten zijn stoppende varkenshouders die aangeven graag lid te blijven van de POV, zodat zij zich betrokken blijven voelen bij de ontwikkelingen binnen de sector. Ook krijgt de POV regelmatig verzoeken van erfbetreders en sympathisanten of zij lid kunnen worden van Producenten Organisatie Varkenshouderij.

De bijdragen aan de Vrienden van de POV worden ingezet voor de sectorpromotie en de belangenbehartiging voor de varkenshouderij. Vrienden van de POV kiezen zelf hoe vaak zij op de hoogte willen worden gehouden van de ontwikkelingen binnen de POV en de varkenshouderij. Zij kunnen kiezen uit drie pakketten die respectievelijk 50, 100 of 250 euro kosten.

Mensen die de varkenshouderij een warm hart toedragen, maar zelf geen varkens houden, kunnen zich aanmelden als Vriend van de POV.

Bekijk meer over:

Weer

 • Dinsdag
  16° / 2°
  30 %
 • Woensdag
  13° / 4°
  30 %
 • Donderdag
  11° / 3°
  25 %
Meer weer