Tanks+en+trekkers+allebei+toegestaan+op+Malieveld
Nieuws
© René Eijsink

Tanks en trekkers allebei toegestaan op Malieveld

Waarnemend burgemeester Johan Remkes van Den Haag heeft zijn communicatieafdeling hard op de vingers getikt. Trekkers en zelfs tanks zijn welkom op het Malieveld.

De communicatieafdeling meldde deze week dat in de toekomst geen zware voertuigen op het Malieveld zijn toegestaan. Zij linkten daarmee naar de schade door de trekkers van het boerenprotest. Daar denkt Remkes anders over, blijkt uit een corrigerende brief van de Haagse waarnemend burgemeester, meldt Omroep West.

Volgens Remkes mogen zware voertuigen wel degelijk het veld op. Naast trekkers geldt dat ook voor de voertuigen van kermisattracties. Zelfs tanks mogen nog op het Haagse Malieveld verschijnen. Klik hier voor het bericht van Omroep West.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  6° / 1°
  10 %
 • Donderdag
  9° / 4°
  60 %
 • Vrijdag
  7° / 4°
  10 %
Meer weer