CRV+heeft+goedkeuring+op+alle+fokprogramma%E2%80%99s
Nieuws
© Alex J.de Haan

CRV heeft goedkeuring op alle fokprogramma’s

Fokkerijorganisatie CRV heeft per 8 augustus als erkend stamboek de goedkeuring van de RVO ontvangen op de fokprogramma’s van alle 21 rassen waarvoor dit in Nederland was aangevraagd. Dat betekent dat de stamboekerkenning van CRV voor deze 21 rassen onverkort van kracht blijft.

De goedkeuring van de fokprogramma’s is een onderdeel van de stamboekerkenning die de coöperatie CRV voor deze rassen heeft en die hiermee van kracht blijft. CRV zegt hiermee hier blij te zijn: 'Het betekent dat wij blijvend invulling kunnen geven aan de fokdoelen die in 2016 voor de genoemde rassen zijn vastgesteld op basis van inspraak van de leden van de coöperatie.'

Het gaat om de goedkeuring van de volgende rassen:

Aberdeen angus Dexter Limousin
Belgisch witblauw Fleckvieh Mrij
Blaarkop Fries-Hollands Marchigiana
Blonde d’Aquitaine Holstein friesian Montbéliarde
Brandrode rund Hereford Piemontese
Brown swiss Jersey Verbeterd roodbont
Charolais Lakenvelder Wagyu

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  20° / 10°
  50 %
 • Donderdag
  18° / 12°
  60 %
 • Vrijdag
  21° / 13°
  10 %
Meer weer