CRV ziet 2019 positief tegemoet

Tot begin maart vinden door het hele land de jaarlijkse CRV-districtsbijeenkomsten plaats. Het jaar 2018 was voor de coöperatieve veeverbeterings-organisatie een goed jaar.

In het Friese Tijnje werden de CRV-leden uit de regio ontvangen op de melkvee- en kaasboerderij De Gelder. Na ontvangst kregen de aanwezige boeren eerst toelichting op de jaarcijfers van 2018. En dagvoorzitter Edwin van Noordenburg was blij met deze positieve boodschap. ‘We hebben als organisatie winst gedraaid. Daarnaast hebben we goede stieren van hoge kwaliteit in ons bestand waarmee we de leden van dienst kunnen zijn.’

Van Noordenburg vindt het organiseren van deze jaarlijkse districtsbijeenkomsten erg belangrijk. ‘Voor ons is dit het uitgelezen moment om in contact te komen met de leden. Daarom hebben we er ook voor gekozen om een aantal bijeenkomsten overdag te plannen. Zodat we ook kleine workshops kunnen aanbieden en een rondleiding op het bedrijf. Dan is er qua tijd meer ruimte voor onderlinge contacten en het uitwisselen van ervaringen.‘

Transparante organisatie

Na het fraaie 2018 verwacht Edwin van Noordenburg dat ook dit jaar positief gaat uitpakken voor de CRV. ‘Ik denk dat de melkprijs positief is en dat we de meeste fosfaatperikelen nu wel achter de rug hebben. We moeten alleen nog even wennen aan hoe de burger met ons meekijkt.

Tegenwoordig wordt alles meteen op social media gezet en gedeeld. Ook onwaarheden. En dat pakt niet altijd positief uit. Wij moeten leren hiermee om te gaan. En niet meteen in de verdediging te schieten. CRV is altijd een transparante organisatie geweest en dat moeten we zeker blijven.’

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  25° / 13°
  10 %
 • Donderdag
  27° / 16°
  60 %
 • Vrijdag
  23° / 14°
  50 %
Meer weer