Takii en Go Products introduceren Unio

Veredelaar Takii en plantuienspecialist Go Products intensiveren hun samenwerking met de introductie van Unio: een nieuw merk voor plantuien. Unio moet de groei van de teler versterken.

Takii+en+Go+Products+introduceren+Unio
© Eigen Foto

De Japanse veredelaar Takii en de Nederlandse plantuienproducent Go Products werken al geruime tijd samen op het gebied van plantuien. Een strategisch partnerschap in combinatie met een nieuwe merkidentiteit vormt een stap op weg naar een betere marktpositie in plantuien.

Eerder dit jaar ondertekenden beide familiebedrijven een samenwerkingsovereenkomst op het Japanse hoofdkantoor van Takii in Kioto. De afgelopen maanden gaven de twee bedrijven achter de schermen gestalte aan het nieuwe plantuienmerk Unio.

Profilering

Takii en Go Products willen met Unio een duidelijke profilering in de plantuienmarkt realiseren. Erik Vesseur van Takii Europe: 'De missie van Unio is om de groei van de teler te versterken. Dit doen wij door een onderscheidend assortiment plantuien aan te bieden, onder meer in vroegheid, opbrengst en betrouwbaarheid'.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  0° / -4°
  10 %
 • Zaterdag
  2° / -4°
  20 %
 • Zondag
  3° / -3°
  20 %
Meer weer