Nieuw merk plantuien van Takii

De Japanse veredelaar Takii en de Nederlandse plantuienspecialist Go Products introduceren met UNIO een nieuw merk plantuien op de Nederlandse markt. De partijen werken al langer samen op het gebied van plantuien.

Nieuw+merk+plantuien+van+Takii
© Jorg Tönjes

Eerder dit jaar ondertekenden beide familiebedrijven een samenwerkingsovereenkomst op het hoofdkantoor van Takii in Kioto, Japan. Ze gingen een strategisch partnerschap aan met als doel om een leidende marktpositie in plantuien in te nemen.

UNIO heeft een eigen identiteit maar bouwt volgens de bedrijven verder op het veredelingsprogramma voor uien van Takii en de levering en service van plantuienspecialist Go Products en zijn producenten. Volgens Erik Vesseur, Head of Sales bij Takii Europe, is het assortiment plantuien onderscheidend in vroegheid en opbrengst. Takii is binnen de groenteteelt een grote wereldspeler in ui, brassica’s en vruchtgroenten. Binnen de sierteelt is Takii marktleider op het gebied van zonnebloemen, canna en sierkool.

Familiebedrijf

Go Products is een familiebedrijf met ruim 30 jaar ervaring in plantuien. Als exporteur en sorteer- en verpakkingsbedrijf is het gespecialiseerd in plantuien.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  1° / -2°
  10 %
 • Zaterdag
  2° / -4°
  20 %
 • Zondag
  3° / -3°
  20 %
Meer weer