Oude liefde roest niet op New Holland Legendary Days

Voor de 3e keer werden deze week de New Holland Legendary Days gehouden in Biddinghuizen. Op woensdag konden bezitters van oude Ford, Fiat of New Holland trekkers zich aanmelden voor de Heritage avond. 280 trotse deelnemers reden met hun trekker over het terrein, de één nog ouder dan de ander.

De deelnemende trekkers blijven tot en met zaterdag staan, want ook op vrijdag en zaterdag is het terrein open voor liefhebbers. Niet alleen voor de oude trekkers maar ook voor de gehele productrange van New Holland.

‘Er is dit jaar zo veel nieuws te zien, in 2011 hadden we eigenlijk alleen maar oogstmachines en trekkers staan’, zegt Arjan Ruitenburg van New Holland. Dit jaar zijn er o.a. werktuigen, constructielijnen, software, opbrengstmeting, gps en NIR sensoren bijgekomen.

De New Holland Legendary Days zijn vrijdag en zaterdag nog geopend voor publiek.

Weer

 • Woensdag
  34° / 21°
  20 %
 • Donderdag
  32° / 22°
  80 %
 • Vrijdag
  26° / 19°
  80 %
Meer weer