Homburg importeur van Digitroll-zaaimonitoring

Homburg Holland uit Stiens is importeur geworden van de Hongaarse Digitroll-zaaimonitoring voor Nederland en België. Met sensoren bewaakt Digitroll de werking van de zaaimachine.

Homburg+importeur+van+Digitroll%2Dzaaimonitoring
© Eigen Foto

Telers en loonwerkers kiezen steeds bredere machines voor meer capaciteit. Ze combineren zaaien ook vaker met grondbewerking en al dan niet toevoegen van producten. Ter voorkoming van fouten in het veld is actuele en duidelijke informatie over de status en resultaat per element gewenst.

Homburg Holland signaleerde verschillende ontwikkelingen in de markt en ging op zoek naar de oplossing. Met Digitroll-zaaimonitoring, voor zowel zaden als ook granulaten, biedt Homburg de oplossing voor deze vragen.

Modulair opgebouwd

Digitroll levert een range aan universele zaaimonitoringproducten. Die zijn geschikt voor vrijwel elke zaaimachine, waarbij met lucht of vacuüm wordt gezaaid, modulair opgebouwd en van zes tot meer dan 256 rijen. Met de Digitroll heeft de gebruiker verschillende keuzemogelijkheden, zoals zaadtelling, weergave van over- en onderdosering, capaciteit, hectaretelling en dergelijke.

Väderstad, waar Homburg Holland ook importeur van is, maakt tevens gebruik van Digitroll-monitoring. Juist daarmee kan onder meer de Tempo-precisiezaaimachine hoge capaciteit met een hoge nauwkeurigheid combineren.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

  • Zaterdag
    16° / 7°
    70 %
  • Zondag
    15° / 4°
    20 %
  • Maandag
    11° / 8°
    95 %
Meer weer