John Deere open voor externe software

John Deere heeft een nieuwe functie gecreëerd met de naam 'Meer hulpmiddelen' in het online MyJohnDeere.com Operations Centre. Het is daardoor makkelijker om externe software te gebruiken.

John+Deere+open+voor+externe+software
© John Deere

De koppeling tussen machine- en perceelgegevens wordt in de landbouw steeds belangrijker. Loonwerkers en landbouwers vragen om koppelingen die eenvoudiger gebruik door verschillende partijen mogelijk maken, zoals machinefabrikanten, softwareontwikkelaars en agronomisch adviseurs.

Landbouwers en loonwerkers kunnen het gratis Operations Centre al gebruiken als centraal platform voor bijvoorbeeld het beheren van taken en verzenden van gegevens naar machines. Met de nieuwe toevoeging aan het systeem kunnen gebruikers naast bestaande John Deere-softwareoplossingen nu gegevens verwerken van externe softwarebedrijven.

Gegevensuitwisseling

Gebruikers kunnen het Operations Centre configureren naar hun individuele bedrijfsstructuur door het aanpassen en toevoegen van meer functies. Tegelijkertijd worden alle gegevensuitwisselingen tussen het Operations Centre, verbonden bedrijven en digitale agrarische dienstverleners volledig geregeld door de eigenaar van de gegevens, handmatig of door akkoord te gaan met het instellen van een systeem voor automatische gegevenssynchronisatie.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  10° / 7°
  85 %
 • Maandag
  10° / 9°
  90 %
 • Dinsdag
  9° / 8°
  90 %
Meer weer