John+Deere+open+voor+externe+software
Nieuws
© John Deere

John Deere open voor externe software

John Deere heeft een nieuwe functie gecreëerd met de naam 'Meer hulpmiddelen' in het online MyJohnDeere.com Operations Centre. Het is daardoor makkelijker om externe software te gebruiken.

De koppeling tussen machine- en perceelgegevens wordt in de landbouw steeds belangrijker. Loonwerkers en landbouwers vragen om koppelingen die eenvoudiger gebruik door verschillende partijen mogelijk maken, zoals machinefabrikanten, softwareontwikkelaars en agronomisch adviseurs.

Landbouwers en loonwerkers kunnen het gratis Operations Centre al gebruiken als centraal platform voor bijvoorbeeld het beheren van taken en verzenden van gegevens naar machines. Met de nieuwe toevoeging aan het systeem kunnen gebruikers naast bestaande John Deere-softwareoplossingen nu gegevens verwerken van externe softwarebedrijven.

Gegevensuitwisseling

Gebruikers kunnen het Operations Centre configureren naar hun individuele bedrijfsstructuur door het aanpassen en toevoegen van meer functies. Tegelijkertijd worden alle gegevensuitwisselingen tussen het Operations Centre, verbonden bedrijven en digitale agrarische dienstverleners volledig geregeld door de eigenaar van de gegevens, handmatig of door akkoord te gaan met het instellen van een systeem voor automatische gegevenssynchronisatie.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  25° / 11°
  60 %
 • Maandag
  18° / 15°
  70 %
 • Dinsdag
  17° / 8°
  60 %
Meer weer