Brandstofgarantie John Deere breidt uit naar het veld

Het Brandstofgarantieprogramma van John Deere is vanaf 1 november 2018 uitgebreid. Naast rijden op de weg is het nu ook van toepassing op werkzaamheden in het veld.

Brandstofgarantie+John+Deere+breidt+uit+naar+het+veld
© Eigen Foto

Eigenaren van John Deere-trekkers met zes cilinders van de 6R-, 7R- en 8R-serie komen in aanmerking om deel te nemen aan het uitgebreide programma, dat klanten financieel beloont voor zuinig rijden.

Het Brandstofgarantieprogramma werd twee jaar geleden voor het eerst voor de 7310R-trekker geïntroduceerd. John Deere is sindsdien in staat geweest om de efficiëntie van het volledige assortiment trekkers met zes cilinders van de 6R- tot de 8R-serie op de weg te bewijzen. Daarom heeft het bedrijf nu besloten om het programma ook uit te breiden voor toepassingen in het veld.

Met gebruik van het programma registreren deelnemende klanten en hun toeleverende dealer het feitelijke brandstofverbruik van een trekker aan het einde van een bedrijfsperiode van één jaar en vergelijken dit met het doelbrandstofverbruik. Deze waarde hangt af van de gemiddelde motorbelasting en varieert van lichte tot zware lasten. Elk model trekker heeft tevens een eigen specifiek brandstofdoel.

Terugbetaling

Als het totale brandstofverbruik het doelniveau van John Deere heeft overschreden, krijgen de klanten een terugbetaling van het bedrijf. Als de trekker minder verbruikt dan de doelhoeveelheid, worden de eigenaren van efficiëntere machines nog steeds beloond. Ze krijgen dan tweemaal de prijs per bespaarde liter terugbetaald. De totale waarde hangt af van de lokale brandstofprijs.

Het nieuwe Brandstofgarantieprogramma is van toepassing op alle in aanmerking komende nieuwe modellen trekkers die na 1 november 2018 zijn besteld. De ervaring heeft laten zien dat zelfs volledig getrainde bestuurders het brandstofverbruik met tot 20 procent kunnen reduceren.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Zondag
  10° / 7°
  85 %
 • Maandag
  10° / 7°
  90 %
 • Dinsdag
  9° / 6°
  90 %
Meer weer