Pincode beschermt John Deere display en ontvanger

John Deere biedt een nieuw vergrendelingssysteem met pincode om te helpen bij het afschrikken van de diefstal van GreenStar displays en StarFire ontvangers. De componenten zijn na diefstal niet te gebruiken.

Pincode+beschermt+John+Deere+display+en+ontvanger
© Eigen Foto

Door het plug-and-play ontwerp zijn John Deere displays en GPS-ontvangers in vergelijking met andere systemen op de markt gevoeliger voor diefstal. Tot op dit moment waren ze alleen mechanisch te vergrendelen.

Om te zorgen voor een betere bescherming, heeft John Deere daarom de ingebouwde vergrendeling met pincode geïntroduceerd. Deze is vergelijkbaar met de vergrendeling die fabrikanten gebruiken bij smartphones. De pincode is in te voeren via het John Deere display.

Ontgrendelingscode

In het geval dat de gebruiker de code vergeet, kan hij/zij maximaal 72 uur blijven doorwerken. Hierna is een hoofdontgrendelingscode nodig, die eenvoudig kan worden gegenereerd in het StellarSupport online portaal. Het nieuwe vergrendelingssysteem met pincode is beschikbaar voor John Deere 4240 en 4640 Universal Displays en de StarFire 6000 ontvanger.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  3° / 2°
  85 %
 • Woensdag
  6° / 1°
  85 %
 • Donderdag
  5° / 0°
  20 %
Meer weer