Big Challenge-deelnemer vult Boerburgertweet

Melkveehoudster en BIG Challenge-deelneemster Henny Verhoeven uit Keldonk verzorgt deze week samen met haar man Marcel de @Boerburgertweet.

Big+Challenge%2Ddeelnemer+vult+Boerburgertweet
© henny verhoeven

Via @Boerburgertweet tweet iedere week een andere agrarische ondernemer over de dagelijkse werkzaamheden. Henny Verhoeven is zondagavond aangekomen in Alpe d'Huez, samen met haar twee dochters: Lotte en Marieke. De boerin is een verwoed Twitteraar. Ze schrijft menig ingezonden stuk over het boerenleven, de mestwetgeving en aanverwante zaken en schuift regelmatig aan bij programma's op de landelijke televisie of Omroep Brabant.


Marcel Verhoeven bleef thuis op de boerderij met 120 melkkoeien en 160 hectare land. Hij twittert over het boerenleven en zijn vrouw over haar ervaringen met BIG Challenge en Alpe d'HuZes. Op @Boerburgertweet zijn de belevenissen van het echtpaar te volgen, dagelijks komt er een samenvatting op Facebook-pagina Boerburgertweet.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  8° / 0°
  5 %
 • Woensdag
  10° / 2°
  5 %
 • Donderdag
  11° / 2°
  45 %
Meer weer