Toneelstuk Boer zoekt Vrouw in melkveestal

Toneelvereniging Puck uit Zwolle speelde afgelopen weekend in boerderij Polderzicht het stuk Boer zoekt Vrouw. Boeren en burgers genoten van de uitverkochte voorstellingen in Mastenbroek.

In het toneelstuk Boer zoekt Vrouw maken Krelis en Neeltje de Jager zich grote zorgen over de toekomst van hun boerenbedrijf en het echtpaar wil graag kleinkinderen. Hun enige zoon Bertus is volmaakt gelukkig met zijn vrijgezelle leven op de boerderij. Vrouwen interesseren hem niet zo.

Neeltje de Jager geeft haar zoon stiekem op voor het programma Boer zoekt Vrouw en plaatst een contactadvertentie. Met als gevolg een koffer vol brieven, stadse vrouwen op het erf en de nodige stress bij de boerenzoon. Kortom, alle elementen die het publiek kent van het populaire televisieprogramma.

Yvon Jaspers

Er is geen direct contact geweest tussen toneelvereniging Puck en Yvon Jaspers, maar hoofdrolspeler Patrick Jeras (zoon Bertus) is ervan overtuigd dat de presentatrice positief zou reageren.

'Als ze hier zou zitten, zou ze genoten hebben. En enthousiast zijn geweest over hoe wij Boer zoekt Vrouw op het toneel hebben gespeeld', zegt de hoofdrolspeler.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Dinsdag
  13° / 8°
  70 %
 • Woensdag
  12° / 8°
  50 %
 • Donderdag
  14° / 7°
  50 %
Meer weer