Serie Onze Boerderij krijgt vervolg

De serie Onze Boerderij van Yvon Jaspers krijgt een vervolg. Er komen volgend jaar zes nieuwe afleveringen van het programma op televisie.

Dat maakte melkveehouder Suzanne Ruesink vandaag bekend op de Farm en Country Fair. Voor Onze boerderij ging Yvon Jaspers afgelopen seizoen opnieuw langs bij oud Boer zoekt Vrouw-deelnemers en andere boeren.

• Lees ook: 'Onze Boerderij' vertelt echte boerenverhaal

• Lees ook: Yvon Jaspers scoort ook met Onze Boerderij

Dat deed Jaspers om te horen en ervaren hoe het nou echt is om in deze turbulente tijd een agrarisch bedrijf te runnen. De serie bestond dit seizoen uit vier afleveringen, waarin onder meer akkerbouwer Jos, geitenhouder Frank en boerin Agnes te zien waren.

Weer

 • Maandag
  4° / -1°
  20 %
 • Dinsdag
  6° / 1°
  20 %
 • Woensdag
  5° / 1°
  20 %
Meer weer