Brabantse boeren zoeken leuke vrouw

Drie jonge en vrijgezelle Brabantse boeren bieden vrouwen op 23 en 24 juni een exclusief kijkje in de stal aan. Ze hopen er een leuke relatie aan over te houden.

Een van die boeren is melkveehouder en akkerbouwer Marc van der Bol uit Moerstraten. 'Ik hoop dat er dames geschreven hebben en die komen kijken op de boerderij hoe het er aan toe gaat en wat mijn ambities zijn. Ik hoop dat ze enthousiast zijn over het bedrijf, maar misschien ook wel over mij. Dat zou mooi zijn.'

Het idee komt van het Brabants Agrarisch Jongeren Kontakt (BAJK) en de ZLTO. Ze krijgen daarbij hulp van de krant. Het is naast de zoektocht naar een vrouw ook een mooie pr voor de sector. 'Het is wel spannend. Je weet van tevoren niet wie er komen en welke vragen ze stellen. Misschien komen ze zelf ook van het platteland of juist uit de stad. Ik zal ze rondleiden en dan wordt het vanzelf leuk.'

Marc wil zich in de toekomst volledig gaan richten op akkerbouw. De eerste dames hebben zich inmiddels aangemeld. Vrouwen die zondag ook graag bij Marc willen komen, kunnen zich aanmelden via liefdevoordeboerderij@persgroep.nl. 'Het zou hartstikke leuk zijn als een dame zegt dat ze nog een keer wil afspreken. We gaan zien wat het zondag brengt.'

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  13° / 2°
  10 %
 • Maandag
  14° / 6°
  60 %
 • Dinsdag
  14° / 9°
  20 %
Meer weer