AgroTechniek Assen week eerder

AgroTechniek Assen (ATA) wordt gehouden van 10 tot en met 12 december 2019 in evenementenhal Expo Assen, voorheen TT-hal. Dat is een week vroeger dan eerder gemeld.

AgroTechniek+Assen+week+eerder
© Han Reindsen

'Deze datum beter past bij de wens van de beoogde exposanten en vrijkwam in de evenementenkalender', zegt beursmanager Willem Bierema namens Fedecom en Libéma Beurzen en Evenementen.

ATA is zowel voor regionaal opererende dealers van agrarische merken als leveranciers en dienstverleners, waarbij de ontmoeting tussen boeren, loonwerkers en dealers centraal staat. 'Fijn te zien dat deelnemers enthousiast reageren op dit initiatief voor deze nieuwe beurs', zegt Bierema.

Gerard Heerink, directeur van brancheorganisatie Fedecom: 'Een toenemend aantal van onze 950 leden bieden we met de beurs in Assen een aanvullende service. Vanaf nu niet meer alleen de tweejaarlijkse nationale outdoor beurs AgroTechniek Holland in Biddinghuizen voor fabrikanten en importeurs, maar nu ook een regionaal beursconcept voor dealerbedrijven met hun werkgebied in de noordelijke regio.'

Goede ervaring

Henk Timmerman van Timmer en Timmerman Mechanisatie in Gieten: 'Als gezamenlijke Fendt-dealers is onze ervaring dat de TT-hal ons goed bevalt. We zijn blij dat de organisatie nu in stabiele handen is en willen graag deelnemen want onze klanten gaan graag naar Assen.' Lute-Anne de Vries, directeur De Vries Mechanisatie in Beilen, beaamt dit. 'ATA is voor ons de ideale regionale beurs middenin ons huisgebied.'

Ook Richard Kort van Kort Landbouwmechanisatie in Zwiggelte is enthousiast. 'Wij gaan meedoen aan ATA omdat Assen de beurslocatie in Groningen en Drenthe is op het gebied van landbouwtechniek. Door de centrale ligging, goede bereikbaarheid en parkeergelegenheid is Assen de beurslocatie in deze regio.'

Kennisoverdracht

Jos Popken van Groenoord in Smilde: 'We zijn blij met deze nieuwe landbouwbeurs die ook gericht is op kennisoverdracht en in een gunstige beursperiode wordt gehouden wordt. We weten dat de locatie Assen geliefd is bij noordelijke agrariërs want het is dichtbij en ze kunnen gratis parkeren'.

De ATA is dinsdag open van 10 tot 18 uur, woensdag van 10 tot 22 uur en donderdag van 10 tot 18 uur.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  23° / 12°
  5 %
 • Donderdag
  21° / 15°
  20 %
 • Vrijdag
  20° / 13°
  70 %
Meer weer