Alle stands Noord-Nederlandse Landbouwbeurs bezet

Op de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs in Leeuwarden tonen honderden deelnemers deze week meer dan tweehonderd merken en producten. Voor het eerst zijn er levende dieren op de beurs aanwezig.

Alle+stands+Noord%2DNederlandse+Landbouwbeurs+bezet
© Han Reindsen

Alle standplaatsen zijn gevuld en daarmee is de landbouwbeurs volledig uitverkocht. In de stand van K&L zijn tijdens de landbouwbeurs twee kruislingkalveren van het fokkerijconcept ProCross te bewonderen. Op de landbouwbeurs zijn daarnaast deelnemers aanwezig op het gebied van stalinrichting, melktechniek, landbouwmachines en -werktuigen, financiën, bouw, gewasbescherming, diervoeding en nog veel meer.

Verder is er een nieuw plein opgezet: het Jong Gebruikte Machines Plein. Daar zijn trekkers en machines van verschillende aanbieders in de leeftijd van minimaal een jaar en maximaal tien jaar oud aanwezig. Naast het Jong Gebruikte Machines Plein is in dezelfde hal ook Troostwijk Veilingen aanwezig die honderden veiling items op de beurs tentoonstelt. De producten worden online internationaal geveild tijdens de beurs.

Workshop Arena

Ook nieuw op de landbouwbeurs is de Workshop Arena. Daar worden elke beursdag diverse lezingen en workshops aangeboden aan de bezoekers. Voor de jonge boeren die op het punt staan om het bedrijf over te nemen, wordt de workshop Het bedrijf overnemen? Deze wordt gegeven door Agrarisch Jongeren Friesland in samenwerking met Rabobank, LTO Noord en AB Vakwerk.

De 22e editie van de Noord-Nederlandse Landbouwbeurs in het WTC Expo is woensdag 12 december geopend van 10 tot 18 uur, op donderdag 13 december en vrijdag 14 december van 13 tot 22 uur en op zaterdag 15 december van 10 tot 17 uur.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Vrijdag
  19° / 8°
  0 %
 • Zaterdag
  23° / 9°
  0 %
 • Zondag
  21° / 9°
  0 %
Meer weer