Fedecom+en+Lib%C3%A9ma+organiseren+beurs+in+Assen
Nieuws
© Han Reindsen

Fedecom en Libéma organiseren beurs in Assen

Fedecom en Libéma gaan samen de beurs AgroTechniek Assen organiseren. Dit hebben directeuren Gerard Heering (Fedecom) en Toni Dennenboom (Libéra) samen bekendgemaakt.

Deze nieuwe indoor landbouw- en mechanisatieshow voor het noorden van Nederland gaat woensdag 18 tot en met vrijdag 20 december 2019 plaatsvinden in evenementenhal Expo Assen, voorheen TT Hal.

De indoor beurs is zowel voor regionaal opererende dealers van agrarische merken als leveranciers en dienstverleners, waarbij de ontmoeting tussen boeren, loonwerkers en dealers centraal staat. De beurs wordt tweejaarlijks georganiseerd.

ATA

Fedecom en Libéma hebben samen besloten om deze nieuwe beurs te lanceren onder de naam AgroTechniek Assen (ATA). Deze agrarische indoor vakbeurs wordt georganiseerd voor landbouwmechanisatiebedrijven, dealers, leveranciers en dienstverleners in de noordelijke helft van Nederland.

Fedecom is de Nederlandse branchevereniging van fabrikanten, importeurs en dealers ten behoeve van agro, groenbeheer en bedrijfslogistiek. 'Een toenemend aantal van onze 950 leden krijgt door deze nieuwe beurstitel dezelfde diensten en services - waaronder dus ook beurzen - aangeboden van Fedecom', geeft Heering aan.

Beursconcept

Dat is dus voortaan niet meer alleen de tweejaarlijkse nationale outdoor beurs AgroTechniek Holland in Biddinghuizen voor fabrikanten en importeurs, meldt Heering. 'Maar nu ook een regionaal beursconcept voor dealerbedrijven met hun werkgebied in de noordelijke regio.' Meer informatie over de ATA is te vinden op agrotechniekassen.nl.

Weer

 • Dinsdag
  12° / 6°
  40 %
 • Woensdag
  12° / 9°
  70 %
 • Donderdag
  13° / 8°
  70 %
Meer weer