Vijfhonderdste+Amazone+UX+veldspuit+in+Nederland
Nieuws
© Eigen Foto

Vijfhonderdste Amazone UX veldspuit in Nederland

Kamps de Wild en dealer De Vries Mechanisatie uit Beilen hebben de vijfhonderdste Amazone UX getrokken veldspuit in Nederland afgeleverd. Maatschap Sikken uit Nieuwe-Weerdinge is de eigenaar.

'Na drie jaar met volle tevredenheid te hebben gespoten met de huidige machine, was er nu de gelegenheid om een nieuwe Amazone UX aan te schaffen die voorzien is van de nieuwste technieken', verklaart maatschap Sikken de keuze. De vijfhonderdste Nederlandse UX is een UX6201 Super uit de nieuwe 01-serie. Deze UX01 getrokken veldspuit is voorzien van een nieuwe, intuïtief te bedienen 7-weg kraan die zorgt voor meer comfort tijdens het vullen.

Daarnaast is er een nieuwe vulmengbak gemonteerd die een hogere capaciteit realiseert. Om emissie te beperken en de gebruiker te ontzien, is het automatisch reinigingssysteem geoptimaliseerd. Daarbij kan er vanuit de cabine keuze gemaakt worden uit vier reinigingsprogramma's: van snel en effectief tot zeer intensief.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  12° / 0°
  10 %
 • Zondag
  11° / 1°
  10 %
 • Maandag
  12° / 0°
  10 %
Meer weer