Yvon+Jaspers+gaat+door+met+Onze+Boerderij
Nieuws
© VidiPhoto

Yvon Jaspers gaat door met Onze Boerderij

Programmamaakster Yvon Jaspers gaat door met de serie Onze Boerderij. Dat vertelde ze dinsdagavond in de talkshow Jinek.

De serie portretten van boerenbedrijven ligt onder vuur, omdat Jaspers ook werkzaamheden verricht voor ForFarmers. Bij Jinek liet de presentatrice weten gewoon door te gaan met een nieuw seizoen Onze Boerderij en Boer Zoekt Vrouw.

• Lees ook: Yvon Jaspers onder vuur vanwege bijbaan ForFarmers

Aan tafel bij Jinek reageerde Jaspers kort op de commotie rond haar samenwerking met ForFarmers en het onderzoek van het Commissariaat voor de Media dat zelfs leidde tot Kamervragen. Ze ontkent dat er een verband is tussen ForFarmers en haar tv-programma. 'Dan moeten alle presentatoren in Hilversum stoppen met werkzaamheden in het land waarbij ze uit hetzelfde vaatje tappen als in hun programma.'

China

In de talkshow vertelde Jaspers over haar reis naar China om daar de agrarische sector te bekijken. Ze maakte de trip samen met drie mede-deelnemers aan de Nuffield Scholarship. De vier bezochten in China een 24-uurs zender met agrarische programma's. Het is Jaspers droom om iets soortgelijks in Nederland te beginnen.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  21° / 12°
  70 %
 • Vrijdag
  20° / 15°
  70 %
 • Zaterdag
  20° / 13°
  60 %
Meer weer