Yvon Jaspers scoort ook met Onze Boerderij

Boeren staan nog steeds garant voor hoge kijkcijfers. Onze Boerderij, het nieuwe programma van Yvon Jaspers, trok ruim 1,5 miljoen kijkers en was daarmee het best bekeken programma op de zondagavond. Dat blijkt uit de cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

In de vierdelige serie op NPO 1 laat Jaspers zien hoe het is om in deze tijd een agrarisch bedrijf te runnen. Ze gaat langs bij diverse boerenbedrijven, onder meer van boeren die ze de afgelopen jaren in Boer zoekt Vrouw bezocht.

'We hebben de boeren heel hard nodig en we weten er zo weinig van, maar ondertussen vinden we er wel allemaal wat van. En daar wil ik een bijdrage aan leveren, dat mensen hun mening op iets baseren', vertelde presentatrice Yvon Jasper voor de camera van Nieuwe Oogst.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  24° / 14°
  20 %
 • Maandag
  20° / 15°
  70 %
 • Dinsdag
  17° / 10°
  20 %
Meer weer