Voor vijfde keer brand bij boer in Werkhoven

In de nacht van vrijdag 30 november op zaterdag 1 december is er opnieuw brand uitgebroken bij een agrarisch bedrijf in Werkhoven. Dit keer is het woonhuis van de boer getroffen.

Voor+vijfde+keer+brand+bij+boer+in+Werkhoven
© Pixabay

De eigenaar en zijn twee honden konden op tijd het huis verlaten. Bij een eerdere brand kwamen 50 runderen en een hond om van ondernemer Gert Snitselaar. De advocaat van Snitselaar vindt het tijd dat er snel iemand wordt opgepakt voor de brandstichting, meldt regionale omroep RTV Utrecht.

• Lees ook: Arrestatie bij boerderij in Werkhoven

De omroep weet ook te melden dat de beveiligingscamera's die rondom het bedrijf stonden, inmiddels waren weggehaald. Ook was er geen fysieke beveiliging meer aanwezig. De brandweer is met drie brandweerwagens uitgerukt. Het betrof dit keer een kleine brand die snel geblust was. De brand is ontstaan in de woonkamer van de woning.

Snitselaar heeft een vleesveebedrijf en hij produceert kleinverpakkingen hooi en stro. Het motief van de brandstichting is nog niet duidelijk. De eigenaar zelf dacht eerder dat iemand het op hem had voorzien vanwege het feit dat hij homo is, maar ook een zakelijk geschil zou mogelijk een motief kunnen zijn.

Bekijk meer over:

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  10° / 5°
  30 %
 • Vrijdag
  11° / 6°
  30 %
 • Zaterdag
  10° / 6°
  55 %
Meer weer