Arrestatie+bij+boerderij+in+Werkhoven
Nieuws
© Politie

Arrestatie bij boerderij in Werkhoven

Na de vijfde brand op een boerderij in Werkhoven heeft de politie zaterdagmiddag 1 december de bewoner aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de branden.

In de nacht van vrijdag 30 november op zaterdag 1 december woedde er opnieuw brand, ditmaal in het woonhuis. De brandweer bluste de brand snel. De bewoner raakte niet gewond en ook zijn twee honden waren op tijd het huis uit.


De recherche onderzoekt de branden sinds de eerste brand op 25 oktober. De 35-jarige eigenaar van het bedrijf is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. Het door brand getroffen bedrijf is een vleesveebedrijf. Daarnaast worden er kleinverpakkingen hooi en stro geproduceerd.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zaterdag
  5° / 1°
  70 %
 • Zondag
  4° / 0°
  60 %
 • Maandag
  4° / 0°
  20 %
Meer weer