Bloemenbureau+begint+plantencampagne
Nieuws
© Pixabay

Bloemenbureau begint plantencampagne

Bloemenbureau Holland (BBH) start deze maand met de plantencampagne 'Bedankt Plant!'

In deze campagne steekt het bureau vooral in op de positieve eigenschappen van groen. 'De boodschap om meer planten in huis te halen om hun schoonheid en als belangrijk element in het interieur is een geslaagde missie gebleken. Als nieuwe impuls om consumenten aan de planten te krijgen, wordt de aandacht van de nieuwe campagne 'Bedankt Plant!' verlegd naar de voordelen van planten op de gezondheid en het welzijn', stelt BBH.

Dit past volgens het promotiebureau goed bij de groeiende belangstelling voor gezonder leven en brengt positieve emotie in de relatie die mensen met planten hebben. 'Bedankt Plant!' loopt ruim drie jaar lopen en is ontwikkeld in samenwerking met bedrijven en organisaties in de plantensector.

Commercial op televisie

'Als planten groeien, groeien de mensen om hen heen ook', aldus het bloemenbureau. Vanuit dit inzicht is een 80 seconden durende commercial gemaakt die eind oktober op de Nederlandse televisie wordt uitgezonden. In de overige landen - Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk - wordt de commercial via digitale kanalen uitgezonden.

Andere onderdelen van de campagne zijn reclameborden op straat en metrostations en socialmediakanalen. 'Natuurlijk wordt de campagne ondersteund via onder andere alle socials en de eigen inspiratiekanalen van Mooiwatplantendoen.nl.', meldt het promotiebureau verder. Van 22 oktober tot en met 11 november is 'Bedankt Plant!' zichtbaar in Duitsland, het Verenigd Koninkrijk en Nederland. In Frankrijk van 29 oktober tot 18 november.

Bekijk meer over:

Weer

 • Vrijdag
  13° / 8°
  80 %
 • Zaterdag
  14° / 8°
  70 %
 • Zondag
  16° / 9°
  70 %
Meer weer