LTO+en+POV+zetten+handtekening+onder+samenwerking
Nieuws
© Jasper Schel

LTO en POV zetten handtekening onder samenwerking

Met een handtekening hebben dinsdag Marc Calon (voorzitter LTO), Ingrid Jansen (voorzitter POV), Léon Faassen (voorzitter LLTB), Eric Douma (vice-voorzitter POV), Jakob Bartelds (voorzitter LTO Noord) en Hans Huijbers (voorzitter ZLTO) de samenwerkingsovereenkomst tussen deze organisaties bekrachtigd.

De Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV), een op zichzelf staande organisatie, voortgekomen uit LTO Varkenshouderij en de Nederlandse Vakbond Varkenshouders (NVV) geeft hiermee aan op vlakken waar het kan te willen samenwerken met LTO en de regionale organisaties. Dit is wederzijds. Daarbij gaat het onder meer om het lobbywerk. Verder maken de partijen gebruik van elkaars kunde, kennis, ervaring en netwerk.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  19° / 10°
  20 %
 • Donderdag
  20° / 11°
  10 %
 • Vrijdag
  21° / 10°
  20 %
Meer weer