FloraHolland+rekent+weer+opslagkosten+CC%2Dcontainers
Nieuws
© FloraHolland

FloraHolland rekent weer opslagkosten CC-containers

Bloemenveiling Royal FloraHolland gaat weer opslagkosten rekenen voor CC-containers en -platen. Dat heeft het bedrijf bekendgemaakt.

De berekening van de kosten gaat vanaf 4 juni gelden. Normaal gesproken gebeurt dit al aan het einde van de piekperiode - dit jaar in de nacht van 27 op 28 mei - maar omdat er een schaarste was aan CC-containers en -platen heeft de bloemenveiling dit uitgesteld.

De combinatie van de drukte rond de feestdagen en de warme periode zorgde voor extra veel aanvoer van bloemen en planten, waardoor er een tekort was aan Deense karren. Volgens FloraHolland is de beschikbaarheid van CC-containers weer normaal. Om die reden heeft de veiling besloten weer opslagkosten te rekenen.

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  11° / 1°
  70 %
 • Vrijdag
  13° / 1°
  40 %
 • Zaterdag
  14° / 1°
  80 %
Meer weer