FloraHolland+doet+FloraCulture+International+van+hand
Nieuws
© Joost van Winsen

FloraHolland doet FloraCulture International van hand

Bloemenveiling Royal FloraHolland heeft het magazine FloraCulture International van de hand gedaan.

De International Association of Horticultural Producers (AIPH) is de nieuwe eigenaar van het internationale tijdschrift. Het magazine is gratis voor brancheabonnees en wordt tweemaandelijks gepubliceerd in zowel gedrukte als digitale vorm. De overgang is vorige week beklonken.

AIPH secretaris-generaal, Tim Briercliffe zegt dat FloraCulture International al lange tijd een waardevolle bron van nieuws en informatie voor telers over de hele wereld is. Dat is de reden waarom de organisatie het blad voortzet. AIPH streeft er naar de sierteeltsector in de hele wereld te ondersteunen en de organisatie zegt met de overname dit te doen.

Drie kerntaken

FloraHolland richt zich onder leiding van algemeen directeur Steven van Schilfgaarde op drie kerntaken: het verbeteren van de dagelijkse dienstverlening, het succesvol maken van de digitale marktplaats Floriday en het mogelijk maken van de integrale logistieke besturing. Het internationale sierteeltmagazine hoort niet tot die kerntaken.

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  36° / 19°
  10 %
 • Donderdag
  37° / 22°
  10 %
 • Vrijdag
  37° / 24°
  20 %
Meer weer