Glasvezel+voor+buitengebied+Kromme+Rijnstreek
Nieuws
© Gkasvezel Buitenaf

Glasvezel voor buitengebied Kromme Rijnstreek

Het buitengebied van de Kromme Rijnstreek krijgt een glasvezelverbinding. Begin deze week werd duidelijk dat 51,6 procent van de huishoudens in het buitengebied een abonnement heeft afgesloten.

Daarmee is voldaan aan de de belangrijkste voorwaarde van Glasvezel buitenaf: minimale deelname van 50 procent. Wethouder Hans Marchal van Wijk bij Duurstede spreekt van een geweldig resultaat. 'Hiermee krijgt de leefbaarheid van het buitengebied een impuls enorme impuls; daarvan ben ik overtuigd.'

Directeur Piet Grootenboer van Glasvezel buitenaf is tevreden met het resultaat. 'De ambassadeurs en lokale verkopers hebben erg hun best gedaan om de voordelen van snel internet uit te dragen in het gebied.'

Bekijk meer over:

Weer

 • Donderdag
  31° / 21°
  70 %
 • Vrijdag
  27° / 20°
  80 %
 • Zaterdag
  25° / 19°
  95 %
Meer weer