Inschrijving+glasvezel+voor+Gelderse+Vallei
Nieuws
© Harry Tielman

Inschrijving glasvezel voor Gelderse Vallei

Inwoners van het buitengebied van Veenendaal, Rhenen, Rozendaal, Wageningen, Renkum, Arnhem en een deel van Ede kunnen zich aanmelden voor een snelle internetverbinding. Glasvezel buitenaf start met de glasvezelcampagne en doet de inwoners en bedrijven in het buitengebied een aanbod voor glasvezel.

Het gaat om circa 2.000 adressen die zich kunnen inschrijven voor een glasvezelabonnement. Als 50% voor 9 juli 2018 dit doet, legt Glasvezel buitenaf daadwerkelijk glasvezel aan.

Dat de vraag naar een goede breedbandverbinding in het buitengebied groot is, blijkt volgens Glasvezel buitenaf uit andere campagnes. 'Al 23 succesvolle campagnes, waaronder in Gelderse Vallei Midden, zijn afgerond en overal is het benodigde deelnamepercentage gehaald. Inmiddels is de aanleg van glasvezel in verschillende gebieden in volle gang of maken mensen al gebruik van de diensten. Maar liefst 80.000 adressen kunnen na aanleg al beschikken over snel internet in het buitengebied.'

Abonnement

Het aanbod voor de inwoners bestaat uit een abonnement bij een dienstaanbieder en een vastrechtvergoeding. Voor het abonnement kunnen inwoners en bedrijven kiezen uit verschillende aanbieders voor televisie, internet en telefonie. Voor de vastrechtvergoeding is de keuze uit een maandelijks bedrag van € 15,00 of een eenmalige afkoop van € 1.900,00.

De komende periode zal Glasvezel buitenaf inwoners en bedrijven informeren over het aanbod en ontvangen inwoners van het buitengebied die in aanmerking komen voor een glasvezelverbinding een uitnodiging voor een informatieavond.

Weer

 • Donderdag
  9° / 4°
  60 %
 • Vrijdag
  8° / 2°
  10 %
 • Zaterdag
  10° / 4°
  40 %
Meer weer