Mechan+Holding+blijft+Agco%2Dtrekkers+leveren
Nieuws
© Eigen Foto

Mechan Holding blijft Agco-trekkers leveren

Mechan Holding blijft distributeur van de Agco-merken Massey Ferguson, Valtra en Fella in België en Nederland. Voor het grootste deel van Nederland geldt dat ook voor Fendt.

Het nieuwe contract loopt vanaf 1 april 2019 tot 1 april 2024. Een lange termijnverbintenis met trekkerfabrikant Agco geeft Mechan Holding alle ruimte om samen met de dealers de marktaandelen van Fendt, Massey Ferguson, Valtra en Fella flink uit te bouwen.

'Wij zijn zeer verheugd met deze toezegging', zegt Ray Uiterwaal, CEO van Mechan Holding. 'De Agco full line strategie is daarbij een belangrijk concept dat we volledig omarmen.'

Logisch gevolg

'Voor ons is deze toezegging een logisch gevolg van alle investeringen die we de afgelopen jaren hebben gedaan om de kwaliteit van onze organisatie verder te vergroten', vertelt Uiterwaal. 'Daardoor kunnen wij, samen met onze dealers, onze klanten nog professioneler van dienst te zijn.'

Dealers kunnen bij Mechan Groep in Achterveld (in Nederland) en bij Matermaco (In België) terecht voor training, advies en specifieke technische ondersteuning. In België heeft Matermaco kantoren in Zaventem en Gembloux. Behalve trekkers en machines van de genoemde merken, levert het bedrijf ook een scala aan landbouwwerktuigen en machines voor de groen- en landbouwsector.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  4° / 0°
  20 %
 • Maandag
  4° / -2°
  20 %
 • Dinsdag
  5° / -1°
  40 %
Meer weer