POV+aanwezig+op+landbouwdagen+Venray
Nieuws
© Nieuwe Oogst

POV aanwezig op landbouwdagen Venray

Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV) is op 6, 7 en 8 maart present op de Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV) in Venray.

De organisatie ontvangt varkenshouders en mensen uit de periferie graag om kennis te maken met de regiobestuurders van de POV en op de hoogte te blijven van de activiteiten van de POV.

De landelijke en regionale bestuurders zijn in toerbeurten aanwezig op de stand van de POV. Zij praten bezoekers bij over de activiteiten van de POV. Zoals onder andere de Onderzoeksagenda Varkenshouderij, Ketenkwaliteitssysteem Holland Varken en het Actieplan Vitalisering Varkenshouderij.

Bezoekers mogen verder meedenken aan het verder versterken van de positie van de varkenshouderij en de POV in het bijzonder.

Samen bouwen aan de sector

'De POV heeft een groot netwerk in de varkenssector. Een beurs als de LIV is bij uitstek een plek waar dit netwerk samenkomt, ideeën uitwisselt en elkaar verder helpt. Dit 'samen bouwen aan de sector' wordt door de POV omarmd en gestimuleerd.

Het is het onderwerp dat continu op de belangenbehartigende agenda staat. Uiteindelijk streeft de POV naar een gunstig ondernemersklimaat waar de varkenshouderij kan groeien naar een gezonde en maatschappelijk gewaardeerde sector.

De beurs is 6, 7 en 8 maart geopend van 14.00 tot en met 22.00 uur. We zien u graag in stand 423 (dichtbij de linker ingang van de beurs

Bekijk meer over:

Weer

 • Woensdag
  24° / 17°
  10 %
 • Donderdag
  22° / 13°
  10 %
 • Vrijdag
  24° / 11°
  10 %
Meer weer