Bigvitaliteit en intacte staarten thema's POV

Bigvitaliteit en intacte staarten zijn de belangrijkste thema's waar de Producenten Organisatie Varkenshouderij (POV) zich de komende jaren mee bezig gaat houden. Dat staat in de Onderzoeksagenda Varkenshouderij voor de jaren 2017-2020.

Bigvitaliteit+en+intacte+staarten+thema%27s+POV
© Johan Wissink

Deze actuele uitdagingen vormen de basis van de brede onderzoeksagenda waaraan nieuwe, innovatieve thema's worden toegevoegd in de toekomst. Op deze manier wil de sector gestructureerd werken aan onderzoek dat de positie van varkenshouders in Nederland zal versterken.

De onderzoekslijnen waaraan de varkenshouderij via de onderzoeksagenda gaat werken, zijn naast bigvitaliteit en verantwoord omgaan met staarten de castratie en berengeur, verminderen van antibioticagebruik en data en informatiestromen in de varkenshouderij.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Donderdag
  9° / 6°
  80 %
 • Vrijdag
  11° / 7°
  20 %
 • Zaterdag
  10° / 7°
  5 %
Meer weer