LTO+verkent+provinciale+asbestsanering
Nieuws
© archief

LTO verkent provinciale asbestsanering

LTO Noord Regio West verkent de mogelijkheden om op provinciaal niveau asbestsanering mogelijk te maken voor de landbouw.

Door in één periode de hele provincie te saneren kan door schaalvoordeel en efficiency de kostprijs mogelijk lager zijn. Daarnaast is dan een collectieve aanvraag voor subsidie mogelijk.

Voor de verkenning is een speciale enquête ontwikkeld voor agrarische ondernemers. Met de uitkomsten wordt onderzocht of een volledig aanbod voor de aanpak van de problemen rondom asbestsanering kan worden geboden. Dit kan bijvoorbeeld gaan over het plaatsen van zonnepanelen, volledige sloop van een bedrijfsgebouw of renovatie.

Enquête

LTO Noord roept haar leden en agrarische ondernemers uit Regio West (Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht) uit, deel te nemen aan de enquête.

De gegevens worden zorgvuldig behandeld en niet verspreid. Wel kan LTO Noord contact met deelnemers aan de enquête opnemen, zodra LTO Noord een dergelijk collectief verder gaat uitwerken. Klik hier voor meer informatie en de enquête.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  17° / 10°
  70 %
 • Maandag
  15° / 10°
  40 %
 • Dinsdag
  16° / 10°
  20 %
Meer weer