Veltmans+en+Van+Melick+herkozen+bij+LLTB
Nieuws
© Maartje van Berkel

Veltmans en Van Melick herkozen bij LLTB

Pieter van Melick en Jan Veltmans zijn dinsdagavond door de ledenraad unaniem herkozen als lid van het LLTB-hoofdbestuur.

'Ik ben blij dat ik nog vier jaar aan de slag mag voor deze mooie organisatie', laat Van Melick weten. 'Ik wil me graag verder inzetten in het bevorderen van de relaties naar de leden en stakeholders toe. Dank voor het uitgesproken vertrouwen.'

Ook Veltmans is verheugd met zijn herbenoeming. 'Mijn dank aan de ledenraad voor het unanieme vertrouwen, dat geeft nieuwe energie. Na een periode van reorganisatie en herpositionering van de LLTB, gaan we nu met de blik vooruit gezamenlijk met de organisatie en ledenraad op weg naar diverse uitdagingen.'

Weer

 • Zondag
  15° / 7°
  20 %
 • Maandag
  16° / 7°
  40 %
 • Dinsdag
  18° / 14°
  60 %
Meer weer