Veltmans en Van Melick herkozen bij LLTB

Pieter van Melick en Jan Veltmans zijn dinsdagavond door de ledenraad unaniem herkozen als lid van het LLTB-hoofdbestuur.

Veltmans+en+Van+Melick+herkozen+bij+LLTB
© Maartje van Berkel

'Ik ben blij dat ik nog vier jaar aan de slag mag voor deze mooie organisatie', laat Van Melick weten. 'Ik wil me graag verder inzetten in het bevorderen van de relaties naar de leden en stakeholders toe. Dank voor het uitgesproken vertrouwen.'

Ook Veltmans is verheugd met zijn herbenoeming. 'Mijn dank aan de ledenraad voor het unanieme vertrouwen, dat geeft nieuwe energie. Na een periode van reorganisatie en herpositionering van de LLTB, gaan we nu met de blik vooruit gezamenlijk met de organisatie en ledenraad op weg naar diverse uitdagingen.'

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Maandag
  18° / 10°
  30 %
 • Dinsdag
  18° / 10°
  30 %
 • Woensdag
  19° / 10°
  70 %
Meer weer