Sierteeltmerk+KAS+opent+eerste+winkel
Nieuws
© logo

Sierteeltmerk KAS opent eerste winkel

Het sierteeltmerk KAS heeft zijn eerste winkel geopend. De nering staat in de nieuwe Markthal Rotterdam.

Achter KAS staan kwekers die hun krachten en producten bundelen om met het eigen consumentenmerk voor bloemen- en planten te starten. Ze zijn eigenaar van het merk en de winkel in de Markthal Rotterdam.

Doorgroeien

Na de start in de Markthal Rotterdam wil KAS snel doorgroeien.

Er zijn plannen voor meer winkels, een webshop én shop-in-shop en verkooppunten bij bijvoorbeeld tuincentra of op stations. Binnenkort start een actie om voldoende investeerders te vinden via crowdfunding.

Veredelaars

Een volgende stap van KAS is om samen met veredelaars en kwekers juist die bloemen of planten te kweken waar de klant om vraagt.

Hoe snel de groeiplannen gerealiseerd kunnen worden, hangt voor een groot deel af van het succes van de wsinkel in de Markthal Rotterdam.

Kwekers achter KAS

Delphiniumkwekerij Ton Kester, Kwekerij Marjoland, SV.CO, Miracle Flowers, Wim van Kampen Rozen, Van der Ende Flowers, Klondike Gardens, Veldbloemen Freesia, Valstar Orchidee, Kwekerij P. Hofland, Kwekerij Zeurniet, Calla4All, Rutgrink Astilbe, Bulbieflowers, Optiflor, Anjerkwekerij Nieuwland, BM Roses, Firma Veul en Kwekerij Leenen gaan schuil achter het sierteeltmerk.

Volgens de organisatie dienen zich wekelijks nieuwe KAS-kwekers aan.

Bekijk meer over:

Weer

 • Zondag
  7° / 2°
  20 %
 • Maandag
  8° / -2°
  60 %
 • Dinsdag
  8° / -3°
  10 %
Meer weer