Jaarrond Kom in de Kas voor groepen

Het is vanaf nu voor groepen jaarrond mogelijk om bedrijven in de glastuinbouw te bezoeken. Kom in de Kas Groepsbezoek is een initiatief van de organisatie van het reguliere Kom in de Kas-evenement dat elk voorjaar plaatsvindt.

Jaarrond+Kom+in+de+Kas+voor+groepen
© Kom in de kas

In zestien regio's zijn glastuinders bereid om groepen op hun bedrijf te ontvangen. De tuinders verzorgen een rondleiding door hun gewassen en geven informatie over de teelt en sector.

Het aantal bedrijven dat kan worden bezocht in het kader van Kom in de Kas Groepsbezoek breidt nog uit. De organisatie streeft naar een landelijke dekking.

Groepsbezoek

Kom in de Kas Groepsbezoek is volgens de initiatiefnemers onder meer geschikt voor bedrijfsuitjes, familie-uitjes of voor bezoeken van scholen. Het is ook mogelijk om het kasbezoek onderdeel te laten zijn van een compleet dagarrangement.

Het traditionele publieksevenement Kom in de Kas wordt in 2015 gehouden in het weekend van 11 en 12 april. Verdeeld over het land openen dan weer ruim tweehonderd glastuinders de deuren van hun bedrijven.

Lees ook

Marktprijzen

Meer marktprijzen

Laatste nieuws

Nieuwste video's

Kennispartners

Meest gelezen

Nieuw op MechanisatieMarkt.nl

Meer advertenties

Vacatures

Weer

 • Woensdag
  25° / 13°
  10 %
 • Donderdag
  27° / 16°
  60 %
 • Vrijdag
  23° / 14°
  50 %
Meer weer