Koppert+geeft+les+in+bestuiving
© Nieuwe Oogst

Koppert geeft les in bestuiving

Koppert Biological Systems werkt met de Universiteit Utrecht mee aan een cursus over het nut van bijen en hommels bij de bestuiving van gewassen.

Koppert is via de Utrecht Summer School een samenwerking aangegaan met de Universiteit Utrecht. De summerschool biedt een internationaal publiek elke zomer een breed en uitdagend cursusaanbod in verschillende wetenschappelijke disciplines.

Voor het onderdeel biologie neemt Koppert actief deel aan de cursus 'Why we need bees'. Medewerkers van het bedrijf laten de cursisten praktijkvoorbeelden zien van het functioneren van bijen als bestuivers.

Pollination Academy

De cursisten leren onder meer hoe ze met hommels, honingbijen en vliegen een optimale bestuiving kunnen creëren. Door middel van kennis, training en netwerken wil Koppert samen met Universiteit Utrecht de cursus uitbouwen tot de 'Pollination Academy'.

Meer informatie over de cursus 'Why we need bees' is te vinden op de website van Utrecht Summer School.

Weer

 • Zondag
  6° / -3°
  10 %
 • Maandag
  7° / 0°
  10 %
 • Dinsdag
  8° / 3°
  50 %
Meer weer